TEGELS LOCCUFIER

Tegels Loccufier heeft met zijn jarenlange ervaring een klantvriendelijke service uitgebouwd ter ondersteuning van het dealernet en de eindverbruiker. Het familiaal karakter van de onderneming garandeert hierbij flexibiliteit en een persoonlijke opvolging. Advies naar de consument staat hierbij centraal.

CONTACT INFO
  • Adres: Eeklostraat 43
    9971 LEMBEKE (BELGIË)
  • Tel: +32 9 373 64 56
  • Email: info@tegelsloccufier.be

SUPERLARGE TEGELS

De Superlarge tegels zijn sinds kort nieuw in de branche en revolutionair in zijn onwaarschijnlijke dunheid van 3,5 tot 6 mm. De producenten van deze zeer grote keramische tegels maken een combinatie van de enorme afmetingen enerzijds en de verbazingwekkende dunheid anderzijds met een bijna perfecte immitatie van marmer, blauwe steen, cortenstaal, hout of beton. Dit brengt de functie van de tegel naar andere toepassingen en kunnen we een tegel ook meer zien als grondstof.

VLOEREN
Op vloeren creëren de supergrote tegels een ruim effect door de minimale voegen, waardoor een sterk ruimtelijk effect ontstaat. De dikte van slechts 3,5 tot 6 mm maakt dit materiaal ook zeer geschikt voor renovatieprojecten die rekening moeten houden met bestaande vloeren of deuren. (Houd er rekening mee dat er genoeg ruimte nodig is om tot de realisatie te kunnen overgaan!)

WANDEN
Maak uw ruimte tot een harmonieuze eenheid door het design van de vloer te laten doorlopen in de wanden. Of door de wanden te bekleden met hetzelfde materiaal als het meubilair. Ook ideaal voor douches zonder voegen. (Houd er rekening mee dat er genoeg ruimte nodig is om tot de realisatie te kunnen overgaan!)

MEUBELS
De supergrote keramische tegels zijn vanaf 5 mm dikte perfect in verstek te zagen en te plaatsen. Daardoor zijn ze het gedroomde materiaal voor de bekleding en afwerking van allerhande meubilair, zoals countertops en lavabo’s, maar bijvoorbeeld ook tafels. De uitvoering vraagt een zeker vakmanschap, maar het resultaat is dan ook absolute top.  

Wilt u hierover meer info? Neem dan gerust contact op met ons of breng een bezoek aan onze toonzaal te Lembeke.

datum: 12-10-2017 | auteur: Tegels Loccufier

INFO

Adres: Eeklostraat 43 Plaats: 9971 LEMBEKE, BELGIË +32 9 373 64 56 info@tegelsloccufier.be

Onze realisaties

Fotomateriaal