U vindt Tegels Loccufier op de provincieweg - N 448 - van Lembeke naar Eeklo, 500 meter voorbij het rond punt als u uit de richting van Lembeke komt.

Tegels Loccufier
Eeklostraat 43, 9971 Lembeke

Meer info op de pagina info & contact
Kort Nieuws

Beste Klant

 

Zaterdag 16/09/2017 is onze toonzaal uitzonderlijk gesloten. Vanaf dinsdag 19/09/2017 zijn wij weer geopend zoals gewoonlijk.

 

Heeft u een vraag? Stuur ons dan gerust een mailtje via info@tegelsloccufier.be , en wij zullen die spoedig beantwoorden.

 

Tegels Loccufier

Tegels Loccufier

Tegels Loccufier is reeds 3 generaties actief in de bouwsector; vader en grootvader waren zelfstandige ondernemers en brachten de microbe over op huidig zaakvoerder Hendrik LOCCUFIER. 

Daar waar de vorige generaties zich toelegden op de algemene bouwactiviteit, legde Hendrik de grondslag voor de huidige activiteiten door de specialisatie in de verkoop en plaatsing van tegels. 

Tegels Loccufier heeft met zijn jarenlange ervaring een klantvriendelijke service uitgebouwd ter ondersteuning van het dealernet en de eindverbruiker. Het familiaal karakter van de onderneming garandeert hierbij flexibiliteit en een persoonlijke opvolging. Advies naar de consument staat hierbij centraal. 

Een ruime referentie-toonzaal is voor iedereen toegankelijk, goede raad wordt voor iedereen gereserveerd. Tegels kiezen betekent immers door de vele nieuwe productietechnieken begeleid worden met degelijk onderbouwd technisch advies inzake esthetische aspecten, technische eigenschappen, normen, plaatsings- en onderhoudsvoorschriften alsook toepassingsmogelijkheden !  

Tegels Loccufier staat steeds tot uw dienst! 

ONZE WINKEL EN TOONZAAL
© 2017 | design MPSIGN
Alle rechten voorbehouden aan de eigenaar: Tegels Loccufier | privacy verklaring